web analytics Ayhanpen - Erzincan Pvc Kapı ve Pencere Sistemleri
Sizin İçin Açığız: Pazartesi-Cumartesi 8:00 - 18:00
  • Bize Ulaşın

    0446 2244100

  • E-Mail Gönderin

    bilgi@ayhanpeninsaat.com

  • İletişim

Panjur ve Kepenk Sistemleri

 Panjur ve Kepenk Sistemleri

Panjur ve Kepenk Sistemleri 

 

Panjur Sistemleri 

Otomatik panjur
Bina dış yüzeyi ile aynı hizada bir montaj ile yerleştirilen bu otomatik panjur sistemi, PVC yada alüminyum pencere veya  kapılar ile uyumlu bir görünüm sunar. Hazır renk seçenekleri ile birlikte kişisel tercihlere göre renk fırsatı da bulunmaktadır. İsteğe bağlı olarak ve binanın yapısına göre farklı ölçülerde üretimleri yapılabilmektedir. Teknik yapı bünyesinde kontrol sistemleri; kordon, tüp motor ve uzaktan kumanda gibi özellikler barındırmaktadır. Daha çok küçük yapıda olan yerler için kullanılan bu sistem, estetik yapısıyla da güzel bir görsel sunmaktadır. Dışarıdaki sesi büyük bir oradan keserken, sunduğu kaliteli ısı yalıtımı sayesinde içerideki ısı dengesinin sağlanmasına olanak tanır.

Dıştan Takma Panjur
Farklı binalarda ve iş yerlerinde sıkça kullanılan bu otomatik panjur çeşidi, tüm pencere ve kapı sistemleri ile uyum içerisinde kurulum imkânı verir. Manuel ya da motorlu seçenekleri ile kişinin isteğine bağlı olarak hazır edilmekte ve ayrıca farklı ebatlarda üretim ve montajı yapılmaktadır. Fırınlı elektrostatik bir toz boya seçeneği ile uygulama sağlanır ve hazır renklerinin yanı sıra, değişik renk seçenekleri de yine müşterinin isteğine sunulur. Kontrol sistemleri de isteğe bağlı olarak; uzaktan kumanda, manuel kordon ve tüp motordan oluşmaktadır.

Detay (Gizli Kutulu) Panjur Modeli
Farklı binalar için inşaat yapım aşamasında yerleşim sağlanan bu panjur serisi, kaliteli bir yapı ile üretimden geçerek montajı sağlanmaktadır. Konutlar için en çok tercih edilen çeşitlerden biridir ve montajı polisitren bir sert köpük ile bir bütün haline getirilmiş kısımlara uygulanan bir sistemdir. Estetik görünümü sayesinde küçük alanlar için çok daha iyi uyum sağlamaktadır. Standart olan renkler ile birlikte değişik renk skalası da bulunmaktadır.

 

 

KEPENK SİSTEMLERİ 

 

İnsanlar sahip oldukları mallara zarar gelmesini istemedikleri için güvenlik önlemleri adı verilen sistemler kullanırlar. Bu sistemler de teknoloji ile paralel bir şekilde zamanla gelişmiştir. Teknolojinin insana sunduğu son hizmetlerden biri de otomatik kepenk sistemidir.
Bu ürün dükkanların güvenlik önlemi olarak kullandığı eski ama dayanıklı sistemlerden biridir. Dünyanın her yerinde insanların kepenk sistemine güvenmesi de bunun en önemli kanıtlarından biridir. Ancak eski kepenk sisteminin giderilmesi gereken eksiklikler bu yeni ürün ile ortadan kaldırıldı.


Otomatik Kepenk 

sistemi ile kepenk artık bir yük olmaktan çıkarıldı. şu an ki yenilenmiş sistemiyle ürün kendine bağlı bir motor sistemi sayesinde çalışmakta olup, kumanda yardımı ile kontrol edilebilmektedir. Birbirine bağlı çelik lamellerden meydana gelen ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Elektrik kesintisi yaşandığı durumlarda manuel olarak da kontrol edilebilir.
Sisteminin avantajları nelerdir?
Birçok avantajı bulunmaktadır, bunlar şu şekilde özetlenebilir:
Ürün uzun ömürlüdür. Bir tercih sebebi olarak ortaya çıkmasındaki en önemli avantaj, uzun ömürlü olmasıdır. Sıcak daldırma yöntemi ile yapılan galvaniz kaplamalar ile dışarıdan gelecek olan etkilere karşı dayanıklı hale gelen ürünümüz uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.
Ürün kişiselleştirilebilir. İstenen renge ve boyuta göre tasarlanabilir ve de ihtiyaca göre düzenlenebilir. Ürünün kullanımı oldukça kolay ve basittir. Ayrıca otomatik olması sebebiyle sağladığı kolaylık dışında, ürünün bakım gerektirmemesi ile de kolaylık sağlamaktadır. Temizliği çok kolay olan ürünün, yağmur ile kendini temizleyebilir özelliktedir.
Bu ürün güvenliği üst düzeye taşır. Dışarıdan gelecek tehlikelere karşı caydırıcı bir yapıda olmasının yanı sıra eski kepenkler gibi kilit sisteminin kırılması ihtimali olmadığından güvenliği de üst bir seviyeye taşımaktadır.
Ürünün kullanım alanları nelerdir?
Ürüne geçiş sağlanan ve güvenlik ihtiyacı duyulan her alanda kullanılabilir. 

Garaj giriş – çıkışları, dükkan, cafe, bar kapıları, bahçe, depo ve fabrikalar kullanım alanlarından yalnızca birkaçıdır.

Soru SorTelefon Et